Hoe heet een film die gaat over een vliegtuigkaping die eindigd in een maisveld waarbij de mensen gewond er uit lopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij haal je twee films door elkaar... De film met de overlevenden die uit het maisveld komen is een waargebeurde crash geweest in Sioux City, waarbij door allerlei mankementen aan het vliegtuig de piloten alleen nog één kant op konden draaien, en probeerden te landen op een afgesloten verlaten vliegveldje/landingsstrip waar recreanten aan het autoracen waren. Ze landden naast de baan, en het vliegtuig rolde over één vleugel en brak in stukken. Deze film heet 'one thousand heroes', en ze hebben de originele opnames van de crash gebruikt en verweven in de verfilming.

Knight And Day Toegevoegd na 12 minuten: of Crash Landing: The Rescue of Flight 232 http://www.youtube.com/watch?v=K4Gtg_jQT5Y Toegevoegd na 13 minuten: bovenste url is Crashlanding (waar gebeurt) Onderste is Knight and Day

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=B_PKz8vpY58

prachtige film inderdaad die nieuwsgierig noemt, iemand op het vliegveld krijgt met veel moeite ook zo ongeveer zn halve stad op het vliegveld om hulp te verlenen. Volgens mij zijn dat de heroes, film heb ik op discovery of national geographic gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100