Wat is een duidelijk filmfragment waarin iemand gecoacht wordt?

Ik zoek een fragment uit een film, waarin iemand op een goede manier gecoacht wordt. (gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen)
Niet perse letterlijk door een sportcoach.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je hier iets aan? http://www.gelderland.nl/smartsite.dws?id=8962 Trailer: http://www.kcwz.nl/instrumenten/het_boekje_van_ellen/trailer__het_boekje_van_ellen Gaat zeker niet over een sportcoach, maar thema en ook wel in de trailer, is wel vrij actueel en er komen verschillende "zorg-visies" aan bod? "Mensen en organisaties die gezamenlijke projecten uitvoeren op het gebieden van wonen, welzijn, zorg hebben het vaak moeilijk. Motivatie om vol te houden moet komen vanuit de meerwaarde die behaald wordt voor de klant, de burger, de huurder, de cliënt"

Ik vind de motiverende speech van Al Pacino in Any Given Sunday erg goed. En dan eigenlijk vooral de versie die Joop Munsterman (voorzitter FC Twente) gemaakt heeft als "kleedkamerspeech" voor de kampioenswedstrijd tegen NAC in mei 2010. http://www.eredivisie.nl/clubportal/twe/autoplay/18365 Het origineel is hier te vinden: http://www.youtube.com/watch?v=9rFx6OFooCs&feature=player_embedded

Wat me zo te binnen schiet: Dangerous Minds, Coach Carter of Karate kid.

Million Dollar Baby, film van Clint Eastwood. Arme serveerser wil bokskampioen worden. Mooie film met o.a. Morgan Freeman. Indrukwekkende 'coachmomenten'.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0405159/

The Matrix http://www.youtube.com/watch?v=5-odXzS6wTE&feature=related

Coach Carter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100