Als welk cartoonfiguur kan je je makkelijk verkleden?

Ik heb binnenkort een feest met als thema 'cartoons'. Dus ik vraag me af welk figuur makkelijk is om na te doen. Zonder erg veel kosten te maken, of dat het erg veel tijd kost.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Betty Boop, prachtige vrouwelijke cartoon. Toegevoegd na 15 minuten: ok dan Sandy uit Spongebob, dat is pas een stoere vrouwlijke eekhoorn.

micky mouse. met 2 zwarte rondjes uitknippen en een zwarte neus

Het makkelijkst en meest comfortabel is, als je een outfit kiest, zonder masker of iets wat je over je hoofd moet dragen. Is op een feestje erg warm en je kunt geen normaal gesprek voeren of een drankje drinken. Hou het simpel. Via deze link kun je bijv een trui van de zware jongens van Disney kopen: http://cgi.ebay.nl/Shirt-Zware-Jongens-longsleeve-original-/260368053308

De Daltons Kuifje Tweety

Suske, zwarte broek, rood t-shirt en je haar een beetje doen. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie nu dat je een vrouw bent :D, eeeh Wiske, wit jurkje en een strikje in je haar. Of als je nog even de tijd hebt, twee maand niks eten en dan als tante Sidonia.

Als Tom Poes; je hoeft alleen wat snorharen op te plakken en verder hoef je niks aan. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry, ik vergeet zijn staart!

Ha, die Essierulez; Als Spongebob Squarepants; teken die op een doos en kruip er zelf in.

Popeye!

Obelix : lekkere kussens onder je blauw wit gestreepte gordijnen en een klein hondje

fred flintstone vind ik goed

Franka! Draag een loszittend hemdje en een heel kort broekje.

Catootje uit Jan, Jans en de kinderen. Een ronde bril, twee kleine staartjes en wat sproeten op je neus. Een ouwe spijkerbroek en ouwe gympies en een naveltruitje aan.

Kabouter Wesley

Minnie mouse(wit jurkje/rood jurkje met wit/rode stippen erop een leuke neus erbij en oren emn klaar) De zwarte jongens (oranje t-shirt met een nummer erop 671-761 ofzo. zwarte broek een brilletje maken en klaar.. De 7 dwergen (kussen als buik, riem der om hourten stok met een zakje eraan onderbroek op je hoofd en klaar) Gurilla the gril ( dalmatiers) pruik met zwart/ wit haar en zwarte/ witte kleren en hakken)

Olijfje! Is altijd lachen......!

een smurf? wit broek blauw hemd witte muts ..klaar

April van de Turtles. Gele jumpsuit en witte riem (eventueel witte laarzen). Zelfde geldt voor een van de totally spies, hoewel je dan beter met z'n drieen kan gaan. Marge Simpson: Groene jurk, rode kralen en een pruik kan je maken van blauwe wol.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100