hoe worden zangers gezond oud?

amerikaanse rock zanger vele hebben in het verleden drugs gebruikt en hebben nu een hoge leeftijd bereikt hoe don ze dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geluk met de gezondheidslotto om eerlijk te zijn. En btw zo veel worden er nu ook weer niet zo oud. Sommige mensen doen alles om gezond te blijven. Drinken niet, roken niet en toch krijgen ze longkanker. Andere mensen kijken naar niets en worden met gemak 90 en ouder zonder last van wat dan ook.

Er zijn heel wat rocksterren jong overleden aan hun drugsgebruik. De oudjes vallen ruwweg in twee categorieën: De categorie 'Mick Jagger': Sterren die ondanks een ruig imago eigenlijk altijd betrekkelijk matig waren/zijn met drugsgebruik De categorie 'Eric Clapton': Sterren die vooral heroïne gebruik(t)en. Heroïne is zwaarverslavend maar van zichzelf weinig giftig. Heroinejunks komen vooral in de gezondheidsproblemen door indirecte gevolgen: Zelfverwaarlozing/junkengedrag (zoals ondervoeding), of door gebruik van vieze naalden, vervuilde heroïne etc. Wie dat weet te vermijden kan een heroïneverslaving lang volhouden (dit itt cocaïne, dat niet voor niets 'de witte sloper' heet).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100