ik wil een op een concert iets doen met heel de zaal, hoe kan ik regelen dat alle mensen die tickets hebben deze printpapieren ontvangen?

op het concert van violetta op 16 augustus, wil ik tijdens een liedje één grote tekening vormen met heel de zaal, dormiddel van allemaal papieren op te steken, hoe kan ik er voor zorgen dat ik alle mensen die een ticket hebben gekocht bereik?

(zie bijgevoegde bestand voor alle info)

Toegevoegd na 2 minuten:
hier de info uit het bestand:
Ideetje Violetta Live concert 16 augustus 2015
Omdat dit concert de afscheidstournee is van Violetta , willen we hen bedanken voor wat ze voor ons betekent hebben. En we hadden volgend idee:
Met het hele sportpaleis zouden we tijdens het liedje ser mejor (bijvoorbeeld) de cast willen verassen.
We zouden allemaal samen een grote afbeelding willen vormen (iedereen zou dus een deeltje van onderstaande tekst moeten vormen).
Iedere persoon krijgt een gepersonaliseerd stukje, met op de achterkant de stoel en de rij en de blok waartoe dit behoord (de plaatsen van zijn/haar bestelde tickets) op in zijn mailbox, het is de bedoeling dat iedereen zijn geprinte stukje meebrengt. Tijdens een van de liedjes steken we dan allemaal tezamen ons papier omhoog, zodat het één grote tekening vormt. Hiermee willen we voor de cast een onvergetelijk en prachtig moment creëren. Dit is een ideetje dat al een tijd in mijn hoofd spookt, volgens het principe; small country, big V-lovers.
De meeste mensen zullen gewoon een roos papier moeten printen (allemaal dezelfde kleur roos), maar een deeltje moet tekst vormen (deze mensen krijgen een ‘speciaal’ deel)

+ foto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hi! als je een plattegrond hebt van de zaal kan je bedenken hoeveel papieren je nodig hebt en hoe groot.. dan voordat de show begint de papieren uitdelen op de juiste plaatsen. Een beter alternatief is verschillende lakens aan elkaar naaien en het er heel groot op laten schilderen, oprollen en tussen de stoelen leggen.. als het moment dan daar is rol je hem uit over de mensen heen.. snel, simpel en hoogst indrukwekkend! Beter dan blaadjes die misschien niet aansluiten ;) Wel zou ik iedereen even informeren voordat je het doek afrolt.

Die gegevens zijn beschermd, dus dat gaat je niet lukken. Misschien kan je een clubje bij mekaar krijgen via bijvoorbeeld Facebook. Je kan eventueel nog proberen deze prints uit te delen als de kinderen nog bij de ingang staan te wachten tot de deuren opengaan. Toegevoegd na 33 minuten: De laatste optie lijkt me overigens erg onpraktisch, omdat je inderdaad moet weten wie waar zit. Toegang tot de mail van alle kinderen die naar dat concert gaan krijg je simpelweg niet. Via Facebook kinderen charteren die aan je actie willen meewerken lijkt me dan nog de enige optie.

Volgens mij is de enige haalbare optie, dat je zelf alle stukjes uitprint, contact opneemt met de concertzaal om zelf vooraf per zitplaats het goede papier neer te leggen en bij binnenkomst (en via social media) duidelijk aangeeft wat de bedoeling is met het papier op hun stoel. Op een andere manier ga je niet iedereen bereiken en krijg je ''gaten'' in je tekst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100