Hoe regel ik makkelijk one direction tickets?

Ik ben een super grote directioner maar ben bang dat ik zaterdag geen kaartjes kan claimen omdat ze vorig jaar al binnen 7 min. uit verkocht waren. Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om op de officiele manier aan kaartjes te komen zou ik je aanraden om vantevoren accounts aan te maken op eventim.nl en livenation.nl . Schrijf die inloggegevens op en hou ze zaterdag naast je, zodat je ruim vantevoren kunt inloggen. Ik zou zeggen een uur vantevoren. Als je eenmaal "beet" hebt, moet je zo snel mogelijk door de wachtrij. Leg ook eventueel gegevens voor iDeal of creditcard alvast klaar. Hoe je wachtrij werkt, kun je lezen op de site van Livenation (zie link). Zodra je in de wachtrij staat, niet meer op F5 drukken om te verversen maar wachten. En als je iemand kent die vanaf een andere computer het ook wil proberen, dan maak je dubbel zoveel kans :-) Mocht het niet lukken, kijk na een paar dagen op Ticketswap om te kijken of iemand tickets over heeft.

Bronnen:
http://www.livenation.nl/news?id=463391
https://www.ticketswap.nl/

Marktplaats is een optie ;)

Je moet er in ieder geval op letten dat je op de officiële kaartverkoop site zit, daarvan weet je zeker dat ze kaarten verkopen en dat die kaarten ook echt zijn. Daarnaast kan je proberen om met meerdere apparaten (computer, laptop, mobiel, enz) er doorheen te komen zaterdag en de kaartjes te bemachten. Verder is het gewoon hopen op een goede afloop. En zoals al gezegd werd, er zijn altijd mensen die meer kaartjes kopen zodat ze die door kunnen verkopen. Dus marktplaats kan je altijd proberen, enigste nadeel is dan alleen dat de prijs wat hoger ligt en de betrouwbaarheid lager.

Je moet iemand vinden met een American Express kaart, dan kun je nu al kaartjes kopen: http://www.livenation.nl/event/459365/one-direction-tickets

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100