Wat doet Sinterklaas de rest van het jaar?

Z'n boot zal niet eerder dan november uit Spanje vertrekken en voor oud-en-nieuw zal ie allang weer thuis in Spanje zijn. Er blijven zeker 10 maanden over!

Wat doet die man al die tijd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou uitrusten van die weken in Nederland daarna * workshops en managementtraining geven aan de Zwarte Pieten. * Fitnessen * Zich inlezen in de huidige benadering van stoute kinderen en de multiculturele samenleving * Orientatie op speelgoed ontwikkelingen * Snoep voorschriften bestuderen etc etc

Sinterklaas is niet echt, dus hij doet wat jij wil dat hij doet. Hij bestaat alleen in je hoofd ;-)

je moet nu maar even met de harde werkelijkheid geconfronteerd worden... Sinterklaas bestaat niet! dat is gewoon de buurman of je opa of Bram v/d Vlugt met een aangeplakte baard

Ik moet je teleurstellen, Smurf, maar Sinterklaas is geen roeping maar een deeltijdbaan. Op dit moment zijn zo ongeveer alle Sinterklazen bezig te doen wat ze altijd doen, met uitzondering van die ene week in december.

Ik weet toevallig dat Sinterklaas 11 seizoenen het personage de Cock in de serie Baantjer heeft vervult...

Het zal je misschien niet verwonderen De sint is dan zich aan het afzonderen

Op het strand liggen - alle brieven die hij het afgelopen jaar heeft gekregen sorteren. - daten - sollicitatieprocedures met nieuwe pieten afhandelen

Na nieuwjaar laat hij eerst zijn bovenbenen behandelen in een speciale benen kliniek. Door het zitten van al die kinderen op zijn schoot is daar, na het velloos worden van zijn bovenbeen, infectie ontstaan en deze kan nu alleen genezen worden door huidtransplantatie. Hiermee is hij wel tot eind mei zoet. Daarna nog iets met zijn voeten (op en af stappen van zij paard) voordat dat over is, is het al eind augustus. Dan zit hij nog steeds met een chronische schouder blessure, omdat hij de laaste keer 2 maal van het dak geflikkert is, de eerste keer viel nog wel mee, maar de laatste keer moest hij met de traumahelikopter mee. Ja daarna is er weer het gewone werk, moet hij nog wel even oppassen voor zijn muisarm.

Kadootjes inkopen :3 Pieten trainen. Paard verzorgen. :P

Om alle kinderen volgend jaar weer een cadeau te kunnen geven is hij in burger aan het bijklussen.Hij verkoopt ijsjes op het strand en is ook actief als tolk voor toeristen(hij spreekt immers alle talen).Daarnaast moet hij zijn paard trainen om de komende sinterklaas weer actief te kunnen zijn op de daken en is hij soms undercover in Nederland om te kijken hoe eenieder zich gedraagd/misdraagd .Vroeger verdiende hij nog veel geld als artiest maar daar heeft hij nu niet meer zoveel sucses mee.Een van zijn grootste hits was zelfs naar jou vernoemd te weten "HET SMURFENLIED"

Bijklussen als Kerstman en Paashaas.

Ha, die Smurf; Rond deze tijd zit ik nog poepiebruin; met een glas whisky in de achtertuin.

Sint zit heel het jaar te denken Wat hij iedereen moet schenken Rekening houdend met cadeaus van eerdere jaren Probeert hij die klus voor november te klaren Hij moet wel oppassen wat hij doet Want een dubbel cadeau valt nooit goed Om met de moderne tijd mee te gaan Heeft hij alles wel in de computer staan Maar om ook de nieuwste snufjes te kunnen geven Moet hij zich in alles kunnen inleven Uiteindelijk krijgt hij het wel voor elkaar En op 5 december is altijd alles klaar.

Ik weet niet of je er wel eens op gelet hebt hoeveel werk Sinterklaas en zijn Pieten verzetten tussen half november t/m 5 december. Zij stoppen hun volledige energie in deze 3 weken. Talloze TV-optredens. Overal cadeautjes brengen, pepernoten strooien, handjes geven, liedjes aanhoren en noem maar op. Voor slapen is (bijna) geen tijd. Sinterklaas is in staat zich de rest van het jaar volledig op te laden om in november en december al dat werk op zich te nemen. Daarna is het dan ook tijd voor de sintabbatical van een maand of 8. In september en oktober werkt hij zijn grote boek bij en gaan de Pieten cadeautjes inpakken en hun acrobatiek trainen. Niet verder vertellen hoor, want het is eigenlijk een groot geheim wat de Sint doet na het heerlijk avondje. Je ziet hem ook nooit vertrekken op 6 december, terwijl hij nog wel jarig is dan. Hij wil erg graag dat het een mysterie blijft.

hij houd toch nog steeds de kinderen in de gaten, hoe weet hij anders in december of die kinderen heel het jaar lief zijn geweest? hij zal er wel in een geestelijke vorm zijn in de vorm van een vader en een moeder ben ik bang, want ik heb al heel lang niks meer gekregen. :(

Aan het sparen om op 5 december weer een pak van 300 euro te kunnen huren.

Als echte geestelijke betaamt: rommelen met de pieten.

Kom op, denkt dan niemand aan die gigantische boot van hem! Hoeveel tijd aan onderhoud denk je dat hij daar aan kwijt is!!! En het wassen/strijken/verstellen van zijn mantels (ja, hij heeft er meer dan 1) want zover ik weet is er echt geen mw. Sinterklaas!

- Spionnen erop uitsturen om er op toe te zien of de kinderen zich wel of niet gedragen - Pieten inschakelen om: * inpakpapier/plakband/strikjes in te slaan * voor spion te spelen - Toezicht houden op het werk van de pieten - Paardrijlessen volgen - Tekeningen ophangen en plaats maken voor nog meer tekeningen - Maten op laten meten voor een gloednieuw sinterklaas pak Joh, die man heeft het maar druk!

sinterklaas schnabbelt bij als MJ

Bronnen:
RTLboulevard

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100