Houd het een keer op met het ontwikkelen van de technologie?

Is het een keer afgelopen met de ontwikkelingen of blijven de intresses van de mens veranderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onder de 'technologische singulariteit' wordt gewoonlijk verstaan: Een tijd in de toekomst waar de technologische vooruitgang zo snel gaat dat mensen met hun tegenwoordige intelligentie de resulterende maatschappij niet meer kunnen begrijpen. Het tijdstip waarop alle exponentiële trends die sinds het ontstaan van het leven zijn begonnen allemaal samen komen en 'door het plafond gaan'. Het tijdstip waarop de eerste kunstmatige intelligenties of posthumans (verbeterde mensen met een opgevoerde intelligentie) hun verdere ontwikkeling in eigen hand nemen en zich zelf zo snel gaan 'verbeteren' dat de wereld kort daarop eveneens onbegrijpelijk wordt voor hedendaagse mensen... (Uit Wikipedia) Men is al bijna in staat robots te maken die zichzelf kunnen kopieren, men is al in die richting aan het evolueren...

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sociaal/maats...

Technologie zal zich blijven ontwikkelen. Niet zozeer door de interesses, maar omdat we de grensen van wat we kunnen en weten blijven verschuiven. Pas als we geen nieuwe dingen meer leren zal er een punt komen waar we wellicht ook geen nieuwe technologien meer ontwikkelen. Maar die gaat de huidige generatie niet meer mee maken.

zolang er inspiratie is om bestaande apparaten te verbeteren zal het niet ophouden

Mensen willen steeds meer en gaan steeds verder in het ontwikkelen. Dit zal altijd zo door blijven gaan. Mensen zijn nu eenmaal nieuwsgierig en blijven hongerig naar kennis

De ontwikkeling van de technologie is al begonnen bij de eerste mensen. Dat is dus al heel lang geleden. Nee, ik zie niet in dat het zal stoppen. Het kan toch altijd beter?

Er is een theorie die beweerd dat we ooit op een punt uit komen dat we alles meteen weten. Niet dat we dan alles uitgevonden hebben, maar dat onderzoek en ontwikkeling zo snel gaan, dat we alles direct kunnen ontwikkelen. Leuk leesvoer.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sociaal/maats...

technologie blijft zich ontwikkelen. Moet ook anders staan we met elkaar stil en gebeurd er niets meer

Nee, immer de ene ontdekking maakt de andere weer mogelijk denk bijvoorbeeld aan een microscoop op een verbrandingsmotor daardoor kunnen we naar de maan om nog meer te ontdekken en de mens is eigen alle geheimen (en dat zijn er ontebaren) te ontsluieren en de uitkomst naar zijn had te zetten, te verbeteren of te vervolmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100