Waar laat je al die kabeltjes?

Kabeltjes van m'n mobieltje, kabeltjes van m'n tomtom, kabeltjes van m'n mp3-speler, kabeltjes van m'n voicerecorder, headphonekabeltjes, voedingskabeltjes, USB-kabeltjes. Ik word er stapelgek van! En het wordt één grote kluwen.
Wie heeft er een systeem om al die kabeltjes een beetje overzichtelijk op te bergen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn veel kabeltjes die hetzelfde zijn; ik kan mijn telefoon opladen met hetzelfde kabeltje als mijn mp3 speler bijvoorbeeld. De dubbele kabels kunnen weg. De kabels die je vaak nodig hebt, zoals opladers kan je verspreiden door het huis en bij verschillende stopcontacten plaatsen. Ik heb mijn laptop op een klein tafeltje met ruimte in het blad, alle kabels die ik daar nodig heb zitten in het blad. Voor mijn desktop heb ik een hub en verder alles vastgetaped achterop mijn bureau. Voor mijn mediahoek alles achter de meubel....en alles wat ik periodiek gebruik heb ik een lade waar ik hoop nooit iets nodig te hebben. Oprollen, elastiekje er om en vergeten.....

Lijkt je dit wat?

Bronnen:
http://www.cablecordorganizer.com/

Laat een ontvanger implanteren.

stap 1 : rol de kabels op stap 2 : vind een lege lade stap 3 : plaats de kabels en opladers erin stap 4 : doe de lade weer dicht probleem opgelost. of gebruik alfabetisch volgorde ervoor.

Ik zag pas bij iemand een prachtig systeem, hij had een plaat triplex op latjes tegen de muur gemonteerd op een logische plaats, vervolgens gaatjes geboord ter grootte en breedte van de pennen van de stekkers van de adaptors en de net ingangen, onder de verschillende adapters en snoertjes een labeltje. een uurtje werk en iedereen in huis gaat en vinden en weet waar het opgeborgen is, o ja, een zakkensluiter om het snoertje natuurlijk.

kabelgootje?

Ik rol de kabeltjes altijd netjes op en met een bundelbandje weerhou ik de kabeltjes om weer uit te rollen. Deze kabeltjes bewaar ik allemaal in een kartonnen doos.

Je kunt ze in een doos doen en ze stikkeren. Ook heb je van die houten kastjes (ikea) met kleine vakjes. Je zou per vakje 1 oplader kunnen stoppen en dan met een plaatje duidelijk maken welke oplader in welk laatje zit. Je zou hiervoor ook nog een schoenenzak kunnen gebruiken of een kapstok.

Ik heb ze in een plastic doosje opgeborgen, vlakbij de stekker heb ik een plakbandje dubbel geplakt, met daarop waarvan de kabel is. Superhandig, je haalt zó de goede eruit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100