Hoe kriig ik mijn batterij -temperatuuromlaag?

De temperatuur van mijn telefoon is zeer hoog en ik kan er geen oplossing voor vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

In een koelere omgeving werken. De batterij wordt al behoorlijk heet van zichzelf, en als je in een ruimte zit (of buiten) met een hoge temperatuur, kun je je er op een gegeven moment zelfs bijna aan branden. Uitzetten en het apparaat niet gebruiken is natuurlijk ook een optie. Eerlijk is eerlijk, als ik met mijn tablet lekker buiten in de tuin wil zitten met dit weer, leg ik hem gewoon op een coolpack ;-) Soms - maar in de praktijk zelden - kan het helpen een battery-saver (app) te downloaden die er voor kan zorgen dat je niet te veel programma's in de achtergrond hebt lopen. Die starten zichzelf echter voortdurend opnieuw op, dus het is wel een beetje dweilen met de kraan open. Sommige programma's kun je beter geforceerd echt stopzetten. Toegevoegd na 42 seconden: Oh, en natuurlijk , al is het 100 keer bete voor je telefoon zelf, niet in een hoesje stoppen / uit het hoesje halen ; dan kan hij zijn warmte zeker niet kwijt.

hallo, misschien helpt terug zetten naar fabrieksinstelling, ik heb dit probleem ook gehad en sinds ik hem terug had gezet deed ie het weer prima! (wel alles in dan van je telefoon /tablet) af dus zet wel je foto's etc. op een sd kaart

Er is een app genaamd cleanmaster. En die heeft bij boost functie een koelingsfunctie die bij aanklikken de telefoon scant en na het aanklikken van koelen de temperatuur tot drie graden afkoelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100