Wordt de internet slechter als de internet kabel langer is?

Ik heb op mijn kamer een playstation maar de verbinding is vaak slecht, ik wil nueen internetkabel aanschaffen maar die moet dan redelijk lang zijn. Mijn broer zegt dat ik ditbeter niet kan doen aangezien de kabel te lang wordt en de verbinding niet beter zal worden, is dit ook zo??

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat maakt niks uit, mijn broer heeft er 1 liggen naar zijn woning, zijn woning staat op het erf van een groot landhuis. De UTP kabel ligt zelfs deels ingegraven en een deel boven de grond, minstens 40 meter. Hij heeft gewoon snel internet. Ik zie her en der langs komen dat de maximale afstand van een UTP kabel 100 meter is. Volgens mij was het zo dat bij een coax kabel (tv) en HDMI de lengte echt van belang is. Ik had vroeger (10 jaar geleden) toen ik nog thuis woonde een coax kabel naar boven liggen voor de TV ik had vaak slecht beeld strepen en ruis.

ik denk dat je verbinding ondanks lengte altijd nog beter is dan met draadloos kabel mogen tot 50 meter lengte gaan voordat er enige verleis optreed dat merkbaar is zo te horen is dat je probleem niet . aangezien je dus nog wel enige verbinding met wifi hebt lastig te vinden misschien, dat wel ,maar een goeie elctronica zaak heeft er zo eentje voor je afgeknipt en van stekkers voorzien. Het is van alle oplossing nog de beste en vast de meest goedkope oplossing die er is met andere zaken zoals wifireapeter of internet via stopcontact moet je maar afwachten of het goed werkt dit werkt geheid.

Je gaar pas wat merken als je kabel langer is als 100 meter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100