Ik heb mn Ipad nodig voor school, maar ik denk niet dat hij 8 uur zonder stroom kan, zijn er oplossingen om een Ipad zonder stroom op te laden oid?

Weet jij het antwoord?

/2500

-helderheid van sherm laag zetten - hem uitschakelen (ook bij opladen) en eventueel wifi uitzetten als je geen internet nodig hebt Toegevoegd na 36 seconden: (voor alle duidelijkheid om energie te besparen) ;)

Er zijn tegenwoordig laders met zonnecellen en externe batterijen. Of ze zonnecel laders ook voor een I-pad beschikbaar zijn weet ik niet precies.

Er zijn tegenwoordig hoesjes waarbij een externe batterij bij zit

Bronnen:
http://www.bright.nl/ipad-hoes-geeft-ipad-...

ten eerste een Ipad kan niet terwijl die uit staat opladen, iemand zei dat hier. En ten tweede mijn Ipad, een Ipad 2 wifi +3G 16GB, die komt gemakkelijk 2 dagen door, als ik hem niet al teveel gebruik, nah dus 8 uurtjes lijkt mij geen probleem ;p

een adapter met zonnepaneel die je ook gewoon kan opladen.

Hoi, koop eenmalig zo'n powerbank kost nog geen 18 euro hier kan je minimaal 2x je iPad volledig mee opladen. En zie anders de link van Apple om battery te besparen. Toegevoegd na 11 minuten: De hier boven genoemde Duracell oplader is enkel 1800 mah en levert te weinig spanning om de iPad echt op te kunnen laden. De XIAOMI is 10400 mah dus ruim 5x meer vermogen dan de Duracell. Terwijl het gewicht slechts 250 gram is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100