Hoe kan ik mijn liedjes van mijn ipod behouden?

Ik heb net mijn ipod teruggevonden die ik dus al jaren kwijt was. Nu is het volgens mij zo als je die in een anderen computer stop dat je dan alle liedjes kwijt bent. (heb inmiddels een mac en oude pc heb ik niet meer) Kan ik dit eventueel oplossen zodat ik de liedjes niet kwijt raak. Wil ze namelijk graag op mijn laptop zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je krijgt als het goed is een melding op je mac via iTunes met de vraag wat je wilt doen. Wanneer je iets in de richting van 'niets' aanklikt zal hij alleen opladen. Dit is hoe het werkt met een iPhone in ieder geval. Succes!

Download het programmaatje sharepod waarmee je de liedjes eerst van de ipod naar de pc zet. Daarna kun je de ipod resetten, in itunes de liedjes toevoegen en synchroniseren.

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat je nieuwe computer automatisch bestanden van je oude iPod wist. Het is immers niet veel meer dan een USB-stick. Als je hem verbind met een simpel usb-kabeltje zal je computer hem herkennen en kun je verplaatsen en kopiëren wat je maar wilt. Dat kon mijn oude XP zelfs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100