Hoe komt het dat mijn laptop soms zo ontiegelijk heet wordt?

Ik heb een laptop (HP) en als 'k die dan aan heb staan en op m'n schoot heb staan, dan wordt die soms zo warm dat m'n benen er helemaal rood van zijn..
ik heb wel eens gehoord dat dit vaker voorkomt bij laptops van HP, klopt dit? en hoe komt dit, en hoe is dit op te lossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt hem wel degelijk op je schoot houden alleen moet je erop letten dat je de lucht in/uitlaat niet blokkeert met je benen! (Zie plaatje) Als je laptop tijdens het koelen een hoge piep geluid of extra veel herrie maakt kun je overwegen om hem open te (laten) maken en het schoon te maken. Toegevoegd na 39 seconden: Dus stofvrij maken van de ventilator ed.

Omdat hij niet goed kan afkoelen als je hem op je schoot hebt.Kun je een soort koelplatvorm voor kopen.

Een laptop heeft frisse lucht nodig ;) Je benen zijn ook warm, zet hem op tafel oid.

Je kunt er eens met een stofzuiger onder gaan, onder dat roostertje zeg maar. Werkt echt! En de laptop gaat weer een stuk langer mee.

Alle moderne laptops worden bloedheet na een tijdje. Ze moeten steeds platter worden (dat vindt de consument mooi) maar de warmte van binnen wordt maar moeilijk afgevoerd. Een hete laptop gaat warmte uitstralen, met name aan de onderkant. Je benen isoleren goed en zijn ook warm, dus dat maakt het er niet beter op.

je moet hem gewoon even op de tafel zetten, dan koelt hij wel af.

Het is niet dat je laptop warm wordt, maar het accu van laptop wordt meest warm. Daar vandaan. En op je benen koelt die zich niet zo snel af...

Ga ook een koelingsmat aanschaffen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100