Als je een computer hebt met een touchscreen en daarop WIndows 7 wilt ipv Windows 8, kunt je dan toch nog het toch screen gebruiken?

Ik vind WIndows 8 maar niks en het spijt me dat ik geld heb uitgegeven voor een laptop met een touchscreen. Ik denk er nu over om te downgraden naar WIndows 7 maar is het touchscreen dan nog als touchscreen te gebruiken?

Volgens mij niet maar ik wil het toch horen van iemand die er echt verstand van heeft...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, het zou moeten kunnen. Zorg ervoor dat je hiervoor de juiste software van je touchscreen installeert. Wat je waarschijnlijk het meeste irriteert zijn de verdwenen startknop en niet de gewende bureaublad te zien na het opstarten. Windows 8.1 gaat hier verandering aan brengen en is gratis voor alle Windows 8 gebruikers. Even wachten op deze update kan ook een oplossing zijn. Eind van deze maand gaan de test versies van Windows 8.1 in gebruik.

Bronnen:
http://www.neowin.net/news/microsoft-windo...
http://www.techradar.com/news/software/ope...

het touch screen zou wel werken alleen het is moeilijker bij windows acht is alles groter windows 7 heeft kleinerensnelkoppelingen dus het is moeilijker maar ik zou wel aannemen dat het touchscreen het wel doet

Het zal wel werken. Verstandig is om wel te noteren welke driver je voor het touchscreen kunt gebruik daar het niet zeker is dat windows 7 het touchscreen automatisch kan installeren. Je kunt ook kiezen om een backup van de driver(s) te maken; dit kan bijvoorbeeld met Double Driver (downloadlink in bron).

Bronnen:
http://www.boozet.org/dd.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100