Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb kabels weergevonden, allemaal met de ene kant een USB aansluiting. Wat zijn dit voor kabels en waarvoor kan ik ze gebruiken?

Zie deze links:

Kabel 1: http://imageshack.us/photo/my-images/6/imag0095zr.jpg/
Kabel 2: http://imageshack.us/photo/my-images/707/imag0096rr.jpg/
"Kabel" 3: http://imageshack.us/photo/my-images/585/imag0097f.jpg/

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
747

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Die gele is een oplaadsnoer, daar kan je iets mee opladen waar dat dunne stekkertje inpast, andere einde USB in computer of USB-netadapter.

Die zwarte heeft aan één kant een mini-USB mannetje en aan de andere kant een "normale" USB mannetke. Deze passen vaak in een smartphone om deze te synchroniseren en/of op te laden.

Die derde, de paarse is een verloopstekker voor een muis of een toetsenbord. Zo kan je USB-poort "sparen" door deze met verlengstekker in de PS2 aansluiting van je pC te doen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
ps2 staat hier NIET voor een Playstation maar het type aansluiting; je kan dus als je een toetsenbord hebt met een male-USB aansluiting dmv deze female-USB verloop in de ps2-poort (toetsenbordpoort) van je PC doen! Hiermee komt dan dus 1 USB-poort vrij (voor iets anders).

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding