Wat is de beste e-reader?

Ik had een Nook met glowlight, beviel goed maar was binnen drie weken kapot. Nu een Diffrnce bij de Kijkshop gehaald, deed het helemaal niet! Toch vind ik het prettig lezen, zo'n e-reader met E-ink scherm. Ik ga het nog één keer proberen, welke raden jullie me aan, en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sony heeft een goede naam en Kindle van Amzon is erg goed. Die laatste heeft ook een uitstekende service heb ik gemerkt. Na kapot te zijn gegaan (binnen de garantie) ik kreeg ik binnen 4 dagen een nieuwe toegestuurd vanuit Amerika (geheel kosteloos).

Ik raad je de SONY prst-01 aan, die heb ik zelf en bevalt super goed. Ook heb ik van kennissen alleen positiever verhalen over deze reader gehoord. Hij heeft overigens géén glowlight (of hoe dat ook mag heten). Gebruikersgemak is groot, hij is degelijk, ik hoef hem zelf maar 1 x per twee of drie weken op te laden (en lees elke dag wel een tijdje). Succes

Ben zelf heel tevreden met m'n iphone en/of ipad met stanza, behalve als e-reader nog veel meer functies. Heb ook de gewone e readers gebruikt, maar deze vindt de iphone prettiger.

Ik heb een bebook ben erg tevreden maar als deze stuk gaat stap ik over op sony. Puur voor de extra opties zoals touchscreen en woorden boeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100