Waar zijn goede 2de handse wasmachines te koop mag online winkel of een gewone winkel maar geen marktplaats en met garantie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja dan wordt het toch een lokale witgoed zaak die zijn vast wel te vinden bij je in de buurt. online 2dehands zou ik niet weten, en lijkt me niet betrouwbaar. maar goed je kan via google zoeken op 2dehands witgoed hopelijk spring er iets voor je naar voren

Wij hebben al een paar machines gekocht op 2dehands en tot grote tevredenheid, wel goed uitkijken en terplaatse streng beoordelen. Indien die mensen ter goeder trouw zijn zullen zij ook akkoord gaan met "niet goed geld terug" !

Bronnen:
www.2dehands.be
www.2dehands.nl

Voor 200 euro heb je al een nieuwe MET garantie, goedkoper dan de meeste 2e hands-machines, zie link.

Bronnen:
http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a...

Ja die zijn er. Mijn broer koopt altijd bij de winkel uit de bron spulletjes. Hij geeft 1 jaar garantie op 2e hands spullen. En hij doet ook niet moeilijk als de garantie al verlopen is.

Bronnen:
http://www.abowitgoed.nl/

Een wasmachine zou ik gewoon nieuw kopen daar je de ellende van een ander op je hals haalt.Op een nieuwe wasmachine zit meestal een paar jaar garantie.En wat heb je eraan als je in 3 jaar 4 tweedehands wasmachines hebt gekocht?Dan heb je prijs van een nieuwe ook wel zo'n beetje betaald+ veel narigheid. Eigen ervaring: 2e hands Miele stopte midden in het wasprogramma.En dan sta je met een wasmachine die je in een keukentje naar de buitendeur moet slepen met alle gevolgen.Water plenst voor een deel door je keuken en kruipt tussen het zeil en de houten vloer.Gevolg dat je vloer gaat rotten en stinken omdat het op plaatsen komt (onder je keukenblok) waar je nooit meer bij komt. 2e hands nooit meer !!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100