Als ik dit: http://www.bestofferbuy.com/designer-cool-inear-stereo-earphone-red-and-black-35mm-jack-p-74649.html bestel krijg ik dan een boete?

Als ik dit: http://www.bestofferbuy.com/designer-cool-inear-stereo-earphone-red-and-black-35mm-jack-p-74649.html bestel en hij wordt aangehouden bij de DUITSE douane krijg ik dan een boete?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor het importeren uit landen buiten de EU hoef je géén douanerechten of omzetbelasting te betalen als de waarde van het artikel (pakketje) lager is als €22,- (excl. verzekering en verzendkosten) Als je dus twee oortelefoon besteld zit je nog ruim onder dit bedrag en zal dit geen enkel probleem opleveren. Wel lijken deze oortelefoon erg veel op de dr dre oortelefoon, maar aan de omschrijving (en zeker ook de prijs) lijkt het hier om namaak te gaan. Wel heb je kans dat je pakketje daarop wordt tegengehouden, het is namelijk niet toegestaan dit in te voeren in Nederland (Lees heel Europa) En een laatste punt waar je even op moet letten, zie bron (daar wordt erg voor gewaarschuwd), moet je even uitzoeken of er geen verzekering kosten oid aan de levering komen te hangen die je pakketje ineens velen malen duurder maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100