is er een beveiligingssysteem voor een slaapkamer deur?

mijn zusje komt vaak mijn kamer in en kijkt dan in mijn dagboek rommelt in mijn kast en haalt mijn kamer overhoop.
is er een alarmsysteem voor je deur met een afstandsbedieningtje...... niet duurder dan 35 of 40 euro

Weet jij het antwoord?

/2500

Een slot met een sleutel lijkt mij een aardige oplossing ;-) Wat je ook zou kunnen doen: je kast op slot en de sleutel bij je dragen. Leg alles in je kast waar ze af moet blijven. Of (goedkoper en minder omslachtig) een gesprek met haar en je ouders. Ik weet niet hoe oud je zusje is, maar het lijkt me logisch dat het haar verboden wordt om in je kamer te komen. Daar moeten je ouders dan ook achter staan, en haar eventueel straf geven als ze zich er niet aan houdt.

Ja je kunt een veiligheidsketting met slot op je deur maken,kost iets van 15 euro bij een doe het zelf winkel. Toegevoegd na 1 minuut: Het is wel geen alarmsysteem,maar je zusje kan er dan niet meer in.

bij conrad nog geen 25 euro met afstandsbediening. http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_nl3/~flN0YXRlPTk3ODE0Mzg4====?direkt_aufriss_area=SHOP_AREA_17187&~template=PCAT_AREA_S_browse&p_page_to_display=&catalogs_sub_id=sub4&aktiv=4&navi=oben_2 Toegevoegd na 2 minuten: Home Huis & Tuin Beveiliging Alarmsystemen Kleine alarmsystemen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100