Hoe werkt de G-ner-G saver? Is dit een scam?

Bij telsell verkopen ze dit apparaatje. Het klinkt als complete abracadabra: je steekt het apparaatje gewoon in een stopcontact, en het zou ervoor zorgen dat je in je hele huis iets van 15 % minder energie zou verbruiken. Wat doet het nu precies? en zou het echt kunnen werken of is het onzin? (ik denk het laatste hoor, maar ik vraag me af wat dit apparaatje dan wel doet)
http://www.telsell.com/nl-NL/Producten/G-NER-G_Saver/default.aspx?phid=930
http://www.youtube.com/watch?v=TNIhrvAG57g

Toegevoegd na 26 minuten:
Ok, ik begrijp dat iedereen denkt dat het niet werkt, ik was nog bij lange na niet geneigd om telsell even te bellen om dat ding te bestellen. Ik zou alleen zo graag willen weten wat dat apparaatje dan wel doet, en waar ze die claims op baseren..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij werkt het niet, het apparaat werkt volgens mij hetzelfde als de money-saver. KASSA heeft de money-saver door KEMA laten testen en die geven aan dat het niet werkt: http://kassa.vara.nl/portal?_scr=kassa_artikel&number=2470622# http://www.circuitsonline.net/forum/view/34398/ Toegevoegd na 26 seconden: Conclusie: de claim van de ‘Money Saver’ is onterecht. Het afgenomen vermogen is ongewijzigd en dus verandert er niets aan de energierekening. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.test-aankoop.be/energie/g-ner-g-saver-niets-dan-list-en-bedrog-s595383.htm

Dat dit apparaat (technologie) werkt, dan kunnen ze veel meer geld verdienen als zij het via de reguliere wijze aan de man brengt (via blokker, handyman, energiebedrijven). Via Telsell kunnen zij nooit een stabiele reputatie opbouwen. Het zal dus niet werken, de maker wil niet de wereld veroveren met zijn uitvinding. Toegevoegd na 43 seconden: Misschien bedoelen ze -15% minder energie.

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het meestal NIET waar. Dit is weer typisch zo'n gevalletje. Het grappitgste is nog; dat als je er NU één besteld, krijg je er nog één GRATIS bij....wat moet dat suggereren? Een besparing van 50 % ....nou; das mooi, koop ik d'r maar vier...:lmao: Als je heel heel heel veel geluk hebt, is het ding misschien et in staat en keer een lamp voor doorbranden te behoeden onder bijzondere omstandigheden ; maar voor je er op die manier 80 euro uithebt, ben je een énd verder hoor. Ik zou mijn geld nog even in de tuk houden en gewoon spaarlampen kopen; dat levert een hoop meer op, zeker op de lange duur.

wacht gewoon een jaartje en dan krijg je hem voor 15 € in de blokker ofzo dat is altijd zo met zulke telsell dingen.

Ik denk na logisch beredeneren dat iets dergelijks kan werken , maar niet zo eenvoudig ,volgensmij is het alleen mogelijk een tussen stopcontact te ontwikkelen waarin reststroom dat terug loopt weer terug in het aanvoernet terug te brengen , anders vervalt het nog steeds in het afvoernet , of via een eind stopcontact van een afvoernet naar een begin invoernet terug te latenvloeien , maar ergens gewoon inprikken vertrouw ik niet zo , ik zou het eerst een werkelijk door TNO ofzo getest zien worden op betrouwbaarheid , het zou het ei van Columbus zijn ,eerder zou ik wel zoals nu nieuwsgierig zijn maar het voorlopig niet kopen , tussen de 60 en 80 euro is best een investering , die ik dan ook wil terugzien ,.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100