Wat betekent snooz van je wekker en wat houd het in ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lekker relaxed geluidje, zoemend, van je wekker om wakker te worden. Toegevoegd na 22 minuten: in herhaling ja. zo vanzelfsprekend dat ik het er niet bij he gezet. Dacht dat het om het zachte geluid ging.

Een korte pauze waarna je wekker opnieuw afgaat

To snooz, het geluid dat je maakt als je slaapt, zoals de zzzzzz van donald duck. Het betekent dat je nog even door wil slapen. Meestal 9 minuten.

Dat betekend dat je wekker een paar minuten later weer afgaat.

Dat betekent dutten in het engels

Het betekent idd dat je de wekker het weksignaal laat herhalen. Dat is bij de meeste wekkers om de 9 minuten, de grootste tijdsspanne die de wekker met 1 digit kan overbruggen.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/sluimerfunc...

Snoozen komt van het Engelse werkwoord to snooze en betekent vertaald in het Nederlands dommelen of licht slapen of afwisselend licht slapen en wakker worden.

Bronnen:
http://www.beste-antwoord.nl/vragen/1882/W...

Snooze bijv.. Als je wekker afgaat en de 1e keer word je niet wakker dan kun jij je telefoon zo instellen dat het een 2e keer afgaat zodat je eerder wakker word.. Dit is was snooze dus eigenlijk doet

Snooze betekent herhaling/repeat. Als je dit instelt gaat je wekker naar b.v. 5 min weer af. makkelijk he. Zit meestal ook op je mobiel. De techniek staat voor niets.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100