Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil voor de slaapkamer een lcd kopen van ong. 60 cm. En een met digitale ontvangst, zodat we er niet een apart kastje voor hoeven te kopen. Welke?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
494

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ga voor een Philips uit de 7 of 8000 serie. Die heeft een ingebouwd slot voor een CAM module waarmee je digitaal in HD kwaliteit kunt ontvangen als Ziggo je provider is.

Daarnaast hebben deze tv's ambilight en dat is vooral in een donkere slaapkamer erg mooi om te zien. Ook NET TV is een mooi extra. Met NET tv kun je het internet op, gebruik maken van de Philips net tv mogelijkheden (uitzending gemist, youtube, nu.nl en nog tientallen leuke/nuttige voorzieningen).

Omdat deze tv's aan je thuisnetwerk gekoppeld zijn (als je dat wilt tenminste), kun je zelfs films kijken die op je pc of externe USB drive staan.

Belangrijkste is dat deze tv's een geweldig beeld hebben, de 8000 serie heeft led achtergrond verlichting, maar is wel een stukje duurder. Je noemt geen budget, dus daar heb ik ook geen rekening mee gehouden.
(Lees meer...)
paulus811
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding