Ik heb mijn USB Stick in mijn computer maar hij slaat niet aan wat moet ik nu doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als de usb niet vanzelf opstart, kun je kijken of je hem kan vinden via 'mijn computer' waarschijnlijk op het bureaublad. Dan krijg je alle schijven te zien, c schijf, d schijf, cd-rom station. Als het goed is staat daar dan nog iets bij (met een andere naam) en dat moet dan de USB-stick zijn. Als dit er niet bij staat, is er wellicht iets mis met de stick of met de USB-poort (aansluiting in de computer)

Probeer een andere USB poort, komt wel eens voor als dat niet helpt is hij misschien uit de tijd.

- Kijken of die in een andere USB-poort wel werkt. - Kijken of je USB-stick op een andere pc wel werkt. - Kijken of een andere USB-stick of USB-apparaat op je pc wel werkt. Als je USB-stick nergens werkt, dan weet je dat je USB-stick mogelijk kapot is. Als geen enkel USB-apparaat op je pc werkt, dan weet je dat je USB-poorten niet meer werken. In andere gevallen is het mogelijk dat je misschien niet de juiste drivers geïnstalleerd hebt op je pc.

Controleer eerst of de USB stick wel geformatteerd is. Als dat het geval is, maar dan gebruik van de antwoorden hier boven.

zit er geen vuil in je usb stick.even een paar keer goed blazen op/in de aansluiting.

ga het is in een andere usb poort als die het doet is die usb poort kapoT EN dan poed je die met een plakbandje of iets anders er op plakken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100