is de hogo garantie goed? voor een tv.

ik kan hier in de buurt een philips tv kopen voor 50 euro met hogo garantie.
want die van mij is kapot gegaan. ik wil nu snel weer een goeie tv.
maar ik kan niet veel vinden over de hogo.
er zit er wel 1 in veghel maar dat is een winkel zonder tvs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

HOGO garantie is:(Hoek Om, Gararantie Om). Eenmaal gekocht, de groeten tot ziens. Dus niet doen lijkt me.

Ja, zo is het echt. Maar een Philips TV voor vijftig euro lijkt mij geen slechte deal, als je hem goed werkend mag zien en er mankeert verde niks aan, zou ik dat wel aandurven.

voor 50€ kan je niet veel goeds hebben.. wat denk je zelf je garantie is tot aan de deur zal ik maar zeggen de uitleg van hogo heb je hierboven al gelezen beter wat geld meer investeren in een goede tv waar je een normale garantie op hebt

Eigenlijk is daar geen zinnig woord over te zeggen Gerrit. Het kan zijn dat mensen een nieuwe (platte ) TV aanschaffen en hun oude (dikke ) TV gewoon kwijt willen, terwijl die nog hartstikke goed is. Aan de andere kant het kan ook een kreng zijn,dat het om de 5 minuten oogeeft. Maar als er idd hogo bij staat, zou ik er niet veel vertrouwen in hebben.

Je kunt bijna overal een tv kopen voor 50,00 euro. Maar dan heb je wel de oudere types. Kijk maar gewoon op marktplaats,of de tweedehands winkeltjes. Maar vraag wel of je de tv werkend mag zien. Ook als je de tv vervoert,en thuis neerzet laat hem eerst even acclimatiseren ofwel even tot rust komen. Zo,n uurtje,dus niet gelijk aanzetten. Bij ons bij de kringloop gaan ze vaak weg voor 5,a 10 euro,en meestal doen ze het ook nog dan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100