Waarom heb ik bij mooier weer veel meer storingen van upc?

Zowel op tv als internet,s'winters gaat alles goed maar boj 20graden en meer is het hopeloos

Toegevoegd na 23 minuten:
boj moet boven zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan ook aan de temperatuur liggen. Dat 20graden nu net te veel is voor de unit. Misschien een defecte unit, misschien heeft de unit niet genoeg ventilatie of zit er veel stof binnenin of bij de ventilator. Wat gebeurt er als je de unit een uurtje uitzet, heb je dan ook nog het probleem? Je kan ook met koudespay de unit gaan koelen, misschien helpt dat tijdelijk om het probleem te lokaliseren.

Misschien moet je je kabels eens vervangen door goeie afgeschermde kabels en ook metalen stekkers en connectors gebruiken. Anders eens navragen bij UPC of je signaal wel sterk genoeg is.

Als je internet en tv over de kabel hebt kan het koper van de KPN roet in het eten gooien. Dit kan gebeuren door atmosferische storingen als er bijvoorbeeld water in de kabels zit (buiten onder de grond bedoel ik dan) Je kunt contact opnemen met je provider en een aanvraag indienen voor een lijnmeting om e.e.a. vast te stellen. He;aas kan ik niet zien wat er hopeloos is (blokkerig beeld lst of connection etc. Je provideer moet dit vast kunnen stellen en is bovendien verplicht je televeren waar je voor betaald.

Omdat de mensen die normaal de storingen oplossen voor je het merkt, met mooi weer op het terras zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100