bestaat er een tv met ingebouwde blueray, met ongeveer 40 cm beeldschermdiagonaal?

ik wil geen televisie kijken maar blueray en dvd afspelen. de draadloze dvdspeler spelen enkel dvd af, en zijn ook klein (max 9 inch bij Vandenborre bv. Vrij lastig ook dat er altijd van inches wordt gesproken....ipv cm).
dus ik zoek een alternatief, ca 40 cm diagonaal en dus makkelijk mee te nemen van één kamer naar de andere.
maar het lijkt wel alsof men ervan uitgaat dat iedereen een reuzetelevisie wil :-) ... ik vind vooral grote schermen in de winkel, en ingebouwde blueray al helemaal niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat wat u wilt (nog) niet bestaat. Blu-ray wordt gebruikt voor Full HD en / of 3D films. Full HD komt vanwege de hoge resolutie het beste tot zijn recht op een groot scherm. Blu-ray in combinatie met een klein scherm is dus een eigenlijk een onlogische combinatie. Ik heb deze dan ook niet kunnen vinden. Full HD tv's met een scherm van slechts 15" zónder BR-player zijn overigens ook moeilijk te vinden. Er zijn wel portable blu-ray players (Google eens op die woordcombinatie). Deze zijn open te klappen als een laptopje, maar hebben doorgaans een scherm van slechts ca. 10 inch (25 cm). De schermen zijn meestal niet Full HD. U kunt ook nog kiezen voor een echte laptop met 15" scherm en blu-ray, maar het prijsniveau daarvan is aanzienlijk hoger dan dat van de TV markt. Al met al vind ik het advies van MrTomaat (bij reacties) niet zo gek: overweeg of voor u een TV met een DVD-speler niet volstaat.

Ja, die bestaat. Ik heb er een, ca. 5 jaar geleden bij de Blokker gekocht. Met ingebouwde DVD speler. Maar ik weet niet of ze nog te koop zijn. Inderdaad, er zijn bijna alleen nog van die joekels te koop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100