Hoe moet ik mijn DVD/HDD recorder aansluiten op de rest?

Ik heb sinds kort een DVD/HDD recorder in mijn bezit. Ik wil deze zo aansluiten zodat ik digitale programma's (HD Digibox) kan opnemen die afspelen via mijn digibox. Ook heb ik een Xbox One (die ook een hdmi in heeft en waarop je dus een digibox kan aansluiten). Is het dan ook mogelijk om mijn HDD recorder aan te sluiten op m'n xbox one zodat ik zowel mijn digitale tv als mijn gameplay kan opslaan op mijn hdd van mijn recorder of kan branden op een dvd (via de recorder).

Ik heb ook nog gelezen dat het mogelijk ik om een opgenomen programma op je digibox over te zetten naar de hdd van je recorder. Is dit dan ook mogelijk in bovenstaande 'opstelling'?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je HDD recorder 2 hdmi-inputs heeft, dan kun je de Xbox en Digibox er los op aansluiten, dit lijkt me het beste. Zo niet: de output van je Digibox sluit je aan op de input van je Xbox. Vervolgend sluit je de output van je Xbox aan op de input van de HDD recorder. Zo kan je de gameplay van je Xbox opnemen en anders de Xbox het signaal van de Digibox laten doorgeven en dit opnemen. Met deze opstelling kan je niet tegelijkertijd gamen en van je Digibox opnemen. Het overzetten van een opgenomen programma kan waarschijnlijk via een externe usb opslag o.i.d.. Eventueel kan je met deze opstelling een opgenomen programma op de Digibox afspelen en met de HDD recorder openemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100