draadloos tv zenders sturen?

bij mij thuis staat beneden een tv die is aangesloten op telenet tv. zoon digibox met digitale tv. en boven op mijn kamer staat een tv . maar de tv aansluiting ligt een paar kamers verderop dus kabel aansluiten is geen optie. is er geen manier om bv iets op de tv beneden en boven aan te sluiten zodat ik boven ook tv kan zien en horen ( al dan niet met digitale opties en zenders)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt inderdaad het signaal van beneden draadloos naar boven sturen. Echter heb je dan op beide tv's hetzelfde kanaal omdat het digitale kastje maar 1 kanaal tegelijk kan laten zien. Dus als je beneden een ander kanaal opzet, is dat boven ook zo. Toegevoegd na 1 minuut: Ter info: die draadloze systemen ken ik alleen van het merk Marmitek. Bij de betere electronicazaken te koop.

Voor nog geen 10 euro per maand heeft hij digitenne, en er zijn ook lange kabels te koop :)

Heb je naast Telenet ook nog analoge tv ? Zo ja dan kun je met behulp van een dvd recorder draadloos via de tuner welke in de dvd recorder zit tv kijken of dvd`s. Daarvoor moet natuurlijk wel de dvd recorder op de centrale antenne aangesloten worden het draadloos kastje staat in het vorige antwoord al beschreven. dat werkt dan voor je dvd recorder ipv voor je telenet kastje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100