Kan ik de lampjes van mijn afzuigkap vervangen, hoe moet dit en waar kan ik deze lampjes kopen?

De lampjes geven blauw licht (wie dat bedacht heeft, blauw licht bij koken)
En er is veel te weinig licht.

Ik wil de lampjes dys vervangen voor felle witte. Het zijn er maar 2 in het midden van de afzuigkap zit niets...ook zo iets. Spijt van deze aankoop.

De winkel waar ik de keuken gekocht heb wil ik nooit meer iets mee te maken hebben dus hun vragen is geen optie (en als ik het al zou vragen krijg ik toch geen antwoord) iemand een idee?

Ik voeg een link bij met foto's van de afzuigkap en de lampjes. Het is een raar model lampje en de stroomdraden zitten vast gelijmd aan het lampje.
Ik kan de lampjes los schroeven van het glasplaatje en dan de aarde draad losmaken, deze zit niet gelijmd. (Hier is ook een foto van) Maar het soort lampje heb ik nog nooit ergens gezien.

https://www.dropbox.com/sh/z4l1uzpoejeuakw/AADrHANVkcOJMloqIFvgBsmga?dl=0

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals in de vraag aangeven is het een goedkope afzuigkap van een dozenschuiver. Nu zijn er zaken gespecialiseerd in goedkope keukens. Deze hebben ook adressen van monteurs die handig genoeg zijn om problemen met deze afzuigkappen op te lossen eventueel ook te verbeteren. Juist dit soort monteurs is het een pre dat ze uit oost Europa komen, want daar hebben ze veel ervaring in goedkope keukenapparatuur. Het antwoord is dus nee, dat kun je niet dien je over te laten aan een vakman.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100