Heb een Etna ECM153 combimagnetron gekocht,gebruiksaanwijzing te beknopt,wat kan ik het beste doen?

Het lijkt wel of er stappen zijn overgeslagen in die handleiding,en dingen niet vermeld zijn.Ik heb voor de eerste keer een combi,ik heb ook op de Etna website gezocht,maar vond er te weinig info over en internet zo goed mogelijk afgespeurd ,laatste hoop goede vraag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je al op deze site gekeken of de handleiding hetzelfde is? http://www.gebruikershandleiding.com/Etna-ecm-153/handleiding-5-367585.html Er staan ook berichten van kopers die ook deze magnetron hebben aangeschaft dus misschien vindt jehier ook antwoorden op je vragen. Toegevoegd na 3 minuten: Misschien moet je dit ook even lezen. http://producttests.nl/p/etna-ecm-153/96631500.html

Als je het niet op internet kan vinden ga je dus gewoon terug naar de winkel. Daar heb je je overeenkomst gesloten en die voldoet niet aan de 'eisen' want je komt er niet uit ;) Met boekje dus terug naar winkel en laat ze jou het maar uitleggen. Als het een internetwinkel is moet je dus even bellen. Misschien heb je gelijk en missen er wat zaken in het boekje?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100