Overzetten foto's lukt niet; wat kan ik hieraan doen?

Ik heb een Sony Cybershot DSC-W215 digitale camera. Als ik nu foto's probeer over te zetten, lijkt er een nieuwe schijf bij te komen in de Verkenner. Maar die is opeens weer verdwenen. Wat kan er aan de hand zijn en hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat de camera snel automatisch weer uitschakelt, en of dat vanwege slechte batterijen of vanwege iets anders is, kan ik niet direct inschatten. Maar als de camera uit staat, is de memorycard van de camera niet meer zichtbaar.

Misschien staat hij bij deze computer. Ga naar deze computer en kijk of er een schijf bij gekomen is.

waarschijnlijk moet je kijken bij wisselbareschijf staat de digitale camera er niet bij zou je je geheugen kaartje eruit moeten halen en die in de geheugenkaartslot doen als je die heb van je pc. Of je moet een adere usb poort pakken dat wilt ook wel eens helpen

Als pc volledig opgestart is je usb kabel van de camera in de pc steken, dan zou je automatisch een melding moeten krijgen dat je pc een 'nieuw apparaat' gevonden heeft en er volgt een popup, hierin klik je open wat je wilt naar keuze. Hierna na je knippen en plakken naar behoefte, lukt dit niet dan zou ik graag willen weten wat er gebeurt. Toegevoegd na 1 minuut: andere usb poort gebruiken kan ook wel eens helpen

Benodigde software installeren, camera aansluiten dan aanzetten. Trouble shoot. check usb poort. check camera op andere computer en reinstall software.

Misschien gebruik je een USB-hub. In dat geval moet je eens proberen of het wel werkt als je de USB-kabel rechtstreeks op de USB-poort van de PC aansluit, zonder hub ertussen.

Die extra harde schijf die je ziet is het opslagmedium van de camera. Als je camera uitzet verdwijnt deze weer. Als je bij "deze computer" de schijf opent dan zie je de foto's die op je toestel staan. En dan kan je ze meestal gewoon knippen en plakken naar de gewenste map. Als dit niet lukt is het inderdaad makkelijk om de software te instaleren die bij de camera hoort, deze kan je ook dowloaden van de Sony-site.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100