Wat is de luidste bluetooth/wireless luidspreker met subwoofer?

Ik zoek vervanging voor mijn Beats Beatbox Portable maar weet zelf niet goed welke luidspreker geschikt is. Ik zoek een replacement, dus mag best groot zijn. Heb Aiwa speaker overwogen, maar nét iets te groot en bovendien moeilijk aan te geraken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik jou was zou ik even gaan kijken naar de Portables van Bose, deze hebben altijd een zeer goed geluid en diepe bass.

De Harman Kardon Go+play is een erg goede keus, het enige nadeel is dat hij bijna 300 euro kost

Ga eens de b&o Beolit 15 gaan beluisteren! Heb zelf enkele oplaadbare Bluetooth speakers gehad onder andere van Bose, jbl, sonos en b&w. Hij heeft 1 actieve subwoofer en 2 passieve. Daarnaast nog 3 tweeters om 360 graden geluid te verkrijgen. Dubbele ingebouwde klasse D versterker van elk 120 watt. (2x35rms) Enig nadeel de batterij houd het maar 2u vol op vol vermogen.. De prijs.. varieert rond de 450,00€ Je krijgt wel waar voor je geld! Bekijk ook even of je telefoon Bluetooth Aptx ondersteund om de beste geluids kwaliteit te verkrijgen. Even een foto zonder grille om de speakers te zien! Groetjes!

Je kunt een HEOS 7 overwegen, dat is echt een flinke speaker (kunt ook een maatje kleiner krijgen, zie hier: http://www.denon-hifi.nl/nl/wireless-multi-room-music-system ), maar dan heb je wel het voordeel dat je niet meer je telefoon in die docking hoeft te zetten. Of je accu heel snel leegloopt door Bluetooth (wat wel kan overigens), maar de speaker haalt via Wifi zelf muziek binnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100