Hoe doen andere mensen dat met in-ears en oorsmeer?

Want als ik ze heb gedragen zit er altijd wel wat oorsmeer aan, en dan moet ik ze altijd schoon vegen omdat er anders allerlei troep aan gaat plakken. Een beetje onhandig om dat steeds te moeten doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

De gaaskapjes beschermen de luidsprekers van de koptelefoon tegen beschadiging. Als de gaaskapjes verstopt geraken met oorsmeer of het geluid dof wordt, reinigt of vervangt u ze (extra paar meegeleverd). Als u de gaaskapjes wilt reinigen, verwijdert u eerst de siliconen oorkussentjes en schroeft u de gaaskapjes vervolgens los van de koptelefoon. Laat de gaaskapjes gedurende 30 minuten weken in zeer heet water met een beetje afwasmiddel. Het gaas kan beschadigd geraken of deuken krijgen door te veel druk of overmatig schrobben. Het is voldoende dat u de gaaskapjes goed laten weken, zodat het oorsmeer oplost in het water. Wanneer het draadgaas volledig is ontstopt, spoelt u het met koud water en droogt u het volledig voordat u het opnieuw op de koptelefoon schroeft en de siliconen oorkussentjes opnieuw plaatst.

Ik maak mijn oren schoon met audispray. Daarmee heb je veel minder oorsmeer en blijven je in ears schoon.

Je kan om te beginnen zorgen dat je je oren goed schoon houdt. Verder zullen er in de handleiding wel tips zitten om de in ears schoon te houden.

hou je toch wat je ook probeert ik heb het ook enigzins en maak me oren echt wel goed schoon en toch zit er wel eens wat smeer op en het schoonmaken is zo gepiept vochtig schoonmaak doekje erover en klaar

Ik gebruik er altijd vochtige brilpoetsdoekjes voor, die je bij Etos en Kruidvat kunt kopen. Toegevoegd na 2 uur: Wist je trouwens dat bij een grotere blootstelling aan hard geluid je oren meer oorsmeer produceren?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100