Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Verkopen ze Beats By Dr. Dre koptelefonen op vliegveld Zaventem? (BEL)

Ik ben opzoek naar een Beats by Dr. Dre koptelefoon en wil die graag tax free. Nu ik toch op Brussel kom, kan ik maar evn kijken.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Audio
803

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Vliegveld Zaventem kent 3 winkelgebieden, namelijk op Pier A en Pier B (achter de douane) en in de Luchthaven Terminal zelf (nog vòòr het inchecken/bagageafgifte).

Op Pier A en B betreft het voornamelijk winkels met luxe goederen en kleding van bekende merken (MontBlanc, Hermes, etc.) en 'normale' verbruiksartikelen zoals rookwaren, drank en parfum. In de Luchthaven Terminal bevinden zich buiten de genoemde winkels ook een apotheek, supermarkt, communicatiecentrum en algemene winkel. Geen van deze winkels verkoopt audioapparatuur.

Ik ben in december 2010 nog op Zaventem geweest en kan me ook niet herinneren dat er ergens koptelefoons werden verkocht (kortom, van geen enkel merk en ook niet van Dr. Dre).

Voor meer informatie over de shops, kijk hier:
http://www.brusselsairport.be/nl/passngr/shops/pier_a/
http://www.brusselsairport.be/nl/passngr/shops/pier_b/
http://www.brusselsairport.be/nl/passngr/shops/airport_terminal/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding