Help, ik heb baby guppy's. Wat nu?

Ik zag dat ik baby guppy's in mijn aquarium had rond zwemmen. Ik heb een drijvende guppy tank gekocht en heb ze erin gedaan. Maar is dit voldoende? Heb ik nog speciaal voer of iets dergelijks nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem aan dat je ze wilt houden omdat je een apart bakje ervoor hebt gekocht. Je hoeft verder niets te doen en het voer kun je hetzelfde voer gebruiken als voor de grote guppen,alleen je moet het tussen je vingers wat fijn malen zodat ze niet van die grote vlokken hebben.

Beetje schuilplekjes maken dmv veel plantjes neer te zetten. Je hoeft geen speciale voer te zetten, grotendeels worden ze opgegeten door andere guppen ;)

Wil je ze wel hebben dan? Als je jou vissen van de dierenwinkel hebt kun je ze misschien daar brengen. Je kunt er dan misschien nog geld voor vangen. Als je mannetjes en vrouwtje gemengt laat zul je trouwens alleen maar meer guppy's krijgen. Daar heeft niemand eigenlijk plek voor. Een tank zoals jij het gebruikt is wel goed hoor. Je kunt in de dierenwinkel trouwens gewoon potjes GUPPIE voer kopen. ik weet niet wat je nodig hebt want ik weet niet wat voor soort vis je hebt maar daar kom je in de winkel wel uit. Succes ermee! Toegevoegd na 1 minuut: Je kunt trouwens ook nog waterplantjes toevoegen. Als je ze nog niet hebt plaats dan een voedselplantje. Is mooi geeft beschutting en ze eten er van en is dus goed voor je vissen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100