ik ga 3 dagen weg maar wat moet ik dan met mijn vissen doen? ze moeten elke dag eten

ik ga met mijn zusjes en moeder 3 dagen naar lelystad maar wat moet ik dan doen met mijn vissen want die moeten elke dag eten dat is het probleem help !?

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien kan je aan een familielid/kennis/buur vragen om je vissen te verzorgen voor die 3 daagjes

Je kan vragen aan de buren of een familielid die je vetrouwt om elke dag even de vissen te voeren. Dat is denk ik de enige optie.

visvoederautomaat http://www.aquariumnederland.nl/visvoederautomaat-p-1844.html of laat je buren-familie langskomen om ze te voeren.

vissen hoeven helemaal niet elke dag eten er blijft genoeg achter op de water planten om ze 3dagen door te halen zonder ze te voeren

Bronnen:
Eigen ervaring

Je hebt ook een vis voerblok moet je even naar de dierenwinkel gaan daar verkopen ze die. Zijn witte half ronde bolletjes.

Tegenwoordig zijn er ook vakantievoerblokken, dit zijn blokken voer welke langzaam oplossen en door de vissen opgenomen kunnen worden. Zo'n blok is voer voor een week en voor een twintigtal vissen. Maar er zijn ook kleinere blokjes, voor het weekend bijvoorbeeld. Dit is natuurlijk eenmalig en mag niet elke week gegeven worden in plaats van het standaard voer.

Bronnen:
http://www.vrolijkvisje.nl/voeren.htm

neem ze mee

vissen kunnen langer dan 3 dagen zonder voer,voor je weg gaat voederen en dan kunnen ze zeker een week vooruit

In de dierenwinkel kan je blokjes kopen dat is eten voor een paar dagen dat gooi je gewoon in de bak en dat lost langzaam op vraag maar eens in de dierenspeciaalzaak.

Vissen hoeven maar om de dag eten te hebben. Vraag familie of kennissen of zij jouw vissen willen voeren.

Heel simpel ,, er is vast wel iemand die je vissen wil verzorgen misschien je buren of je familie een kennis een vriendin. ik denk dat ze dat wel willen doen en als ze dat dan doen kun je bijv. een leuk klein cadeautje kopen voor het oppassen en dan willen ze het misschien de volgende keer wel weer doen.

de doorsnee vissen hoeven echt niet elke dag eten (sterker nog, vissen die om de dag eten krijgen leven over het algemeen langer) voer ze voor je weggaat, en doe er een zakje watervlooien of muggenlarven in. wel de pomp uitzetten en een menbraampompje erop zetten. (die bubbeltjes maken) als je ze 3 dagen helemaal niet voert gaan ze niet dood overigens.

Vissen kunnen zonder enig probleem wel een week zonder te voeren, het is een koudbloedig diertje. Wel het licht aan laten, voor je planten en algen. Veel algjesworden door de vissen gegeten. Dus licht aan,voldoende algjes en algjes zijn voedsel voor je vissen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100