hoe moet e kleine apensoorten huisvesten

ik wil graag weten of je apen kan houden in een voliere met een verwarmt binnen gedeelte met ficussen een buiten gedeelte met bomen. en kunnen er dan ook nog vogels,slangen,gifkikers,salamanders,hagedissen en vissen bij. en slopen apen de beplanting soals orchidee en andere kamerplanten

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, apen zijn geen huisdieren. Al heb je genoeg ruimte ervoor, de specialistische kennis die vereist is om aapsoorten te kunnen houden, maakt ze ongeschikt om ze te houden. Je hebt een specialistisch team en een paar hectare ruimte en een grote pot met geld nodig om apen goed te kunnen huisvesten. Ja, apen slopen alles. Ja, je kan andere dieren bij apen plaatsen, maar de meeste kleine soorten kunnen opgegeten worden, afhankelijk van de aapsoort. Volwassen apen kunnen bovendien zeer agressief en zeer gevaarlijk zijn.

Heel simpel ; niet. Aapjes horen niet in kooitjes.

Nee, je kan apen niet houden als huisdier. Dit zijn dieren die uitsluitend in het wild mogen voorkomen en zijn compleet niet geschikt als huisdier. Jij zal niet in staat zijn om de aap een natuurlijke leefomgeving te creeren en met als gevolg zal zijn geluk afnemen. Wil je toch apen houden als huisdier, verhuis dan naar het land van herkomst en koop een huis aan het rand van de jungle, dan kan je de apen die door je tuin slingeren je huisdier noemen. Laat alsjeblieft uitheemse/ exotische dieren in hun natuurlijke habitat zitten.

ik denk dat een aap als huisdier zo ie zoillegaal is

EEn aap hier in Nederland mag je niet houden in welk hok dan ook.En vraag me ook af waar wil je ze kopen,kom je al snel op de sites die niet deugen.En o ja alles kan erbij zowel gifkikkers/salamanders/ed.Begin er niet aan pure dierenbeulerij .En van je hok blijft niets over geen beesten/planten alles gaat dood!!

ga jij zelf in een hok zitten????apen zijn roedeldieren en die douw je niet in een hokje...en met wat voor nut.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100