mijn kat past steeds tegen mijn bloempot . wat moet ik doen ?

wat moet ik doen als mijn kat steeds tegen mijn bloempot plast ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan als je je kat tegen je bloempot ziet plassen hem met water bespuiten . werkt prima , ze zullen het geen 2 keer proberen !

bloempot weghalen

Dan moet je rond de bloempot wat, gedroogde koffiedrap (wat uit de filter overblijft) gooien. Dan blijven ze echt weg! De koffie blijft tussen de poten zitten en dat vinden ze niet fijn. Bij ons in de voortuin groeven ze iedere keer tussen de plantjes en plassen ze ertegen aan. Slechts één keer gedroogde koffiedrap gestrooid en ze zijn er nooit meer geweest!

Je hebt van die anti-kattenspray. Spuit dit over de plasvlekken heen. Waarschijnlijk zal hij daarna niet meer op die plek plassen.

nieuwe potgrond erin en steentjes inleggen. niet van dat fijne grind, maar de wat grovere

hij plast *tegen* de bloempot? dan vermoed ik dat het geen plassen betreft, maar sproeien. staat hij of zij (poezen sproeien ook) rechtop, met trillend staartje? dan zou ik de bloempot vervangen, of heel goed schoonmaken, en vervolgens inspuiten met feliway. ook kan je wat wattenschijfjes langs de wangen van je kat halen, en die met dubbelzijdig tape op de bloempot plakken. zo ruikt je kat toch zijn vertrouwde geur, en is de noodzaak tot sproeien verdwenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100