Ik krijg morgen een shih tzu pup (5 mnd. oud) te logeren voor 3 nachten. Wat is het beste te doen als ze 's nachts gaat janken?

Ze is gisteren al even bij me geweest voor een paar uurtjes, zodat ze kon wennen .... haar bazin was ondertussen boodschappen gaan doen. Het ging heel goed, maar ik vraag me af wat ik het beste 's nachts kan doen als ze zou gaan janken.

Ikzelf zit te denken om even mijn gezicht te laten zien, haar geruststellend toe te spreken en weer weg te gaan, maar wellicht zou dat haar gejankt 'belonen'??
Ze slaapt in een bench overigens.

Toegevoegd na 56 seconden:
gejankt = gejank

Weet jij het antwoord?

/2500

je kan lekker actief bezig zijn met ze, zodat ze s,avonds lekker moe is. vraag aan haar bazin om haar eigen doek/knuffel waar haar lucht aan zit in de bench. vraag of ze in donker, of dat er nog een lampje brand waar de bench staat. wij vangen ook regelmatig s,nachts honden op in huis. als ze toch niet rustig zijn, zetten we de radio zachtjes aan bij ze in de keuken,( daar zijn ze bij ons ), dat werkt super, maar nooit boos worden, dat werkt averechts. ik hoop dat je er veel plezier aan hebt, wij altijd wel. Toegevoegd na 5 minuten: oh ja, mocht ze ondanks alles toch wat janken, er niet naar toe gaan, dan geef je haar d,r zin, en word het een lange nacht, terwijl ze het vanzelf zat worden en gaat slapen, maar met een hond van 5 mnd. moet het goed gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100