moet je zebravinken wassen

Weet jij het antwoord?

/2500

alleen als ze de frituurpan zijn ingevlogen. Toegevoegd na 24 minuten: dat is trouwens geen grapje, het gebeurt daadwerkelijk! meerdere malen per jaar krijgen we ze binnen.

Alleen de zwarte streepjes.......

Ik zou ze niet wassen, dan verdwijnen de strepen en zijn het geen zebra's meer.

kan als ze het lekker vinden Toegevoegd na 42 seconden: maar moed je wel zelf beslissen

Volgens mij wassen ze zichzelf, geef ze wel een bakje water. Wassen door een mens lijkt me niet goed voor ze tenzij ze olieslachtoffer zijn.

Wij hebben een agapornis, en die vindt het heerlijk om met zijn kop onder de kraan te gaan

Je kunt ze de mogelijkheid geven om zich te badderen in een waterbakje, ze vinden dat vast wel fijn. Jij hoeft ze niet te wassen hoor, dat doen ze zelf dan wel.

Bronnen:
uit ervaring

Voor bijna alle kooivogels geldt: als ze er behoefte aan hebben moeten ze af en toe een bad kunnen nemen. De ene vogel heeft hier bijna dagelijks behoefte aan, een andere zal nooit gebruik maken van zo'n badje. Dus: hang er eens een badje aan of een schoteltje met water erin en kijk eens wat er gebeurt. Ze moeten dus niet (door ons) gewassen worden.

het moet niet,het kan wel. lauw badje met dierenshampoo,goed naspoelen. om te drogen,inrollen in keukenpapier en op de niet te warme verwarming leggen.daarna nog ff fohnen en klaar is piet. ook dit is geen grap.heb het zelf op tv. zien doen. ps. ik zou het zelf niet doen.maar het kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100