Wat is een normale prijs voor een jonge cavia (beertje) bij een caviastal?

In mijn vorige vraag, vraag ik waar ik een heel jong cavia-beertje zou kunnen vinden als gezelschap voor mijn oudere beer. Eén van de tips daar is om ook rond te kijken bij een caviastal.

Nu heb ik net wat rondgekeken op internet, en ik zie nergens prijzen staan bij de dieren die te koop zijn. Ik heb geen flauw idee wat wel of niet normaal is. Wat kan ik verwachten? Wat is redelijk? Wat is gemiddeld?

Toegevoegd na 2 minuten:
http://www.goeievraag.nl/vraag/jong-cavia-beertje-gezelschap-oudere.110580

Toegevoegd na 53 minuten:
Nu de antwoorden binnen beginnen te komen, even een verduidelijking: Het gaat me specifiek om *caviastallen*, waar op niet al te grote schaal en op ethische wijze wordt gefokt.

Het gaat niet om Marktplaats, Ebay, dierentuinen, dierenspeciaalzaken, groothandels, tuincentra, cavia-opvangadressen, particulieren die dachten twee zeugjes te hebben etc.

Bij de ene helft van dat rijtje zou ik niet wíllen kopen, bij de andere helft weet ik wel wat een redelijke prijs is.

Toegevoegd na 2 dagen:
Laat maar jongens, ik ben er al achter, en bovendien krijg ik vreemd genoeg alleen antwoorden van mensen die het vast goed bedoelen, maar die mijn vraag duidelijk niet goed lezen.

Weet jij het antwoord?

/2500

25 euro, kijk op marktplaats

Aachener Tiergarten, € 10,00.

5 euro

Bij een tuincentrum hier 5 euro. Bij de kinderboerderij 10 euro, waarvan 7,50 voor de cavia en 2.50 voor sponsoring. Bij de dierenzaak 14,95.

kijk eens bij kinderboerderij in de buurt,bij ons kosten ze 5 euro,anders raken we de jonge cavia's niet kwijt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100