Wanneer Is Glasvezel Landelijk Ingevoerd?

Momenteel is glasvezel alleen in Almere te krijgen maar wanneer is dit mogelijk in heel Nederland? En welke Provincies zijn al bezig met aanleg er van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

alleen in Almere? glasvezel is al op veel plekken te krijgen. ooit een gehoord van de glasvezel ring in amsterdam? Toegevoegd op 16-05-2009 21:34:01 de aanleg daarvan is een beetje duur alleen( en dan bedoel ik op straat onder de grond door.)

Bronnen:
http://fiber.gakijken.nl/content.asp?kid=1...
http://www.simpact.nl/ikwilglasvezel/

Ik heb vandaag een brief gekregen van Glashart. Zie bron hieronder. Glashart legt in grote delen van Nederland glasvezel aan. De aansluiting is gratis, mits je dat nu meteen laat doen als ze toch al aan het graven zijn. De diensten die straks over die glasvezel worden aangeboden zullen natuurlijk niet gratis zijn. Maar je bent niet verplicht die diensten af te nemen. Mijn aansluiting wordt nog deze maand aangelegd (Hilversum).

Bronnen:
http://www.glashart.nl/

Glasvezel is ook in grote delen van brabant verkrijgbaar!!! Maar omdat het zo duur is om aan te leggen moeten er een bepaalde hoeveelheid huishoudens een abonnement nemen om het realiseerbaar te krijgen! Wanneer precies het in heel nederland ligt? Dat is niet te voorspellen denk ik... (gas ligt zelfs nog niet overal...)

Bronnen:
www.onsbrabantnet.nl

bij ons in Brabant (Laarbeek) is zojuist deze week de glasvezelkabel tot aan de voordeur gekomen... komende week wordt het binnenshuis aangesloten.. Toegevoegd op 16-05-2009 22:11:24 de aanleg ging van start toen de helft van de huishoudens van de gemeente had aangemeld... bij tijdige inschrijving is de aansluiting en de eerste 6 maanden gratis en daarna voor een heel goeie prijs per maand...

Bronnen:
http://www.onsbrabantnet.nl/portal/

Deventer is de eerste geheel 'verglaasde' gemeente van Nederland

Ik zit al een jaar via glasvezel op internet. En ik woon in Nijmegen. Ook Veldhoven heeft het, delen van Utrecht. Volgens mij is oa woningbouwvereniging Portaal alle huizen glasvezelklaar aan het maken en ik kan me voorstellen dat meer woningbouwverenigingen dit doen. Dus niet alleen in Almere!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100