Hoe is het mogenlijk dat ik bijlagen in e-mail berichten niet kan openen?

sorry,maar ik heb hotmail. en ik krijg de melding dat bijlage niet geopend kunnen worden ,omdat ik DAT file moet koppelen,maar zoveel verstand heb ik er ook niet van

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kan verschillende oorzaken hebben, zeker omdat je niet meer specifieke informatie geeft. Wellicht wordt het geblokkeerd door een virusbescherming of door je webbrowser. Probeer dan je instellingen m.b.t. e-mail eens te bekijken en zo nodig aan te passen. Er kan ook bovenaan een melding staan in de trend van: Voor uw veiligheid wordt een gedeelte van deze e-mail niet getoond, wilt u deze toch tonen? En dan de optie ja/nee. Het kan ook zo zijn dat je niet over het juiste programma beschikt om de bijlage te openen/bekijken. Zo heb je voor pdf bestanden bijvoorbeeld een reader nodig zoals adobe reader. Kijk dan eens wat voor bestandstype de bijlage heeft, en of je over het juiste programma beschikt. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden maar dan zou ik iets specifiekere informatie moeten hebben. Wat voor melding krijg je? Zijn de bijlagen wel zichtbaar? Etc. Toegevoegd op 10-05-2009 11:02:12 De meeste .DAT files kun je lezen met notepad. Probeer het hier eens mee te openen ( erop klikken, openen met, notepad ). Een dat file is een data file, het geeft dus aan dat het uit data bestaat maar niet uit welke data. Als je het niet met notepad kunt openen zul je erachter moeten komen met welk programma het bestand is gemaakt. Jij hebt dit programma dan waarschijnlijk niet op je computer staan, waardoor het bestand slechts als .dat file wordt aangegeven.

Je hebt geen programma op je computer staan die .dat bestanden kan openen. Ga eens kijken bij http://filext.com/file-extension/DAT want daar staan verschillende programma's die overweg kunnen met .dat bestanden.

opslaan als, (naam geven) terug vinden in ontvangen items daar staat hij bij. x

Een DAT-file kan van alles zijn. Meestal is 't de afkorting van DATA. Dan is 't meestal geen plaatje, programma, tekst, presentatie, filmpje, spreadsheet of muziek. Want die bestanden eindigen op andere letters. Een op zichzelf staand DAT-bestand (zonder andere bestanden erbij): meestal kan je daar ook gewoon niks mee. En juist omdat je niet weet (c.q: niet kunt weten) wat voor een bestand 't is, heeft 't waarschijnlijk ook weinig zin om te proberen het te openen. Je kunt diegene die 't aan je gestuurd heeft, natuurlijk vragen WAT voor een bestand 't is. Weet die persoon 't ook niet, of is 't spam of van een onbekende afzender: tja, dan kan je 't bestand uit veiligheidsoverwegingen ook beter helemaal niet PROBEREN te openen ;).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100