Is de dell inspiron M501R geschikt voor dagelijks gebruik?

Dus om te internetten , voor school en msn.

Toegevoegd na 7 minuten:
OF is de dell inspiron 15 beter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die is ruimschoots voldoende ! Toegevoegd na 18 minuten: Na je toevoeging : De meeste (zo niet alle) laptops in hun standaard uitvoering zijn voldoende voor school. Ze zijn redelijk performant en bevatten standaard de meeste software die je nodig hebt. Kijk altijd wel uit dat je de microsoft licenties meekrijgt van Office. Die heb je nodig als je word/excel/powerpoint wil gebruiken voor je taken.

Dell is een tijdje een mindere lap-top geweest, maar kwalitatief weer sterk aan het terugkomen. Alhoewel Dell een samenstelsel is van allerlei ander merken (Discs van Samsung, Chips van Mitel etc etc. Is het een goedkope maar goede prijs/kwaliteit product.

Een Dell is en blijft een Dell. Als je vraagt of een computer geschikt is voor een opleiding, dan is het heel belangrijk te weten over wat voor opleiding je het hebt. Niet alleen zit er verschil tussen MBO, HBO en WO onderwijs, ook de richting is van belang. Iemand die laborant wil worden heeft heel andere software nodig dan iemand die grafische vormgeving wil gaan doen. De standaard software op PC's is nooit toereikend voor welke opleiding dan ook. Er is maar 1 PC waar je standaard goeie software bij krijgt en dat zijn de PC's van Apple. Je krijgt altijd iLife bij iedere nieuwe Mac en iLife bevat bekroonde software voor filmbewerking, websites bouwen, muziek maken en leren, DVD's maken (menustructuren, opmaak en coderen en branden), fotobewerking, en fotoarchivering. Dergelijke programma's in Windows is allemaal goedkope rommel waar je, als je een stapje verder wilt gaan, niks meer mee kunt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100