Hoe zet ik films op mijn iPod touch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zet ze om naar een geschikt formaat met FormatFactory (googlen) en zet ze dan in iTunes en vervolgens naar je ipod

Het makkelijkste is het programma Jodix Free Ipod Converter te downloaden: http://www.snapfiles.com/get/jodixipodvideo.html Geen verborgen beperkingen die je aansporen om de hele versie aan te schaffen via een registratie email of wat dan ook. Het werkt erg simpel en de kwaliteit van de audio / video is ook in te stellen, evenals de resolutie. Ik gebruik het zelf al een hele tijd, ook voor videoclips op de Ipod. Voor het toevoegen van de bestanden gebruik ik het tevens freeware programmatje - is een bestandje, hoeft het niet eens te installeren - genaamd SharePod: http://www.getsharepod.com/ Dit is een erg simpel programma en hiermee is het zelfs mogelijk om mp3 mee uit te wisselen op een willekeurige PC (dus niet aan een gebruiker gebonden).. Ook is een backup van de ipod mogelijk. Het enige nadeel wat ik heb kunnen ontdekken is dat de album artwork vaak handmatig moet worden toegevoegd. Hopelijk gaat het lukken!

Op de iPod kun je alleen films van het mp4 formaat zetten. Om je films om te zetten naar het mp4 formaat is er een speciaal programma Handbrake, en deze is ook gratis;

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl
http://www.handbrake.fr

Inderdaad met b.v. Handbrake je bestanden omzetten naar m4v en deze vanuit iTunes naar je iPod synchroniseren. Feitelijk werkt het net zo als met muziek alleen vanuit een andere map in iTunes naar een andere map op je iPod. De map in iTunes en op de iPod heet "Films". Toegevoegd na 1 minuut: In tegenstelling tot wat de vorige reageerder zegt, is het geen mp4 maar m4v.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100