hoe vpn gebruiken?

Ik wil gebruik maken van vpn. Hoe moet ik dit doen, heb al verschillende artikels gelezen. Maar nog steeds niet duidelijk of ik een vpn via instellingen moet maken of via een app berbinding maken. Heb touch vpn in de microsoft store gedownload als dit genoeg is graag laten weten.
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Een VPN aanbieder heeft (meestal) eigen software. Deze software moet je installeren op je computer en vervolgens moet je de dienst aanzetten. Wanneer je dit hebt gedaan maak je gebruik van VPN. Om dit te testen zou je voordat je de software aanzet kunnen kijken wat je IP is. Dit kan via http://www.whatsmyip.org nadat je de software hebt aangezien zou je IP adres veranderd moeten zijn. Je hebt ook een tweede manier namelijk een DD-WRT (alternatieve firmware) installeren op je router. Nadat je deze firmware hebt geïnstalleerd moet je bepaalde gegevens (bijhorende van je VPN aanbieder) invullen. Zie: https://www.vpngids.nl/tips/router-instellen-voor-vpn-gebruik/ voor meer informatie. Om gebruikt te maken van touchvpn hoef je alleen de app te openen en op connect te drukken. toelichting: als je, je IP hebt bekeken en je zet daarna je VPN aan en je wilt je IP dan zien vergeet dan niet om op F5 te drukken.

Toegevoegd op 30 april 2018 17:42: tekst

https://hide.me/en/?AID=12317785&PID=8516501&SID=v0304000103752ed4832406914712963010dbfb754df4 als je naar deze site gaat kun je een trial versie proberen. Doe dit en je kunt steeds de trial versie opnieuw starten als ie verlopen is. Het werkt automatisch het enige wat je moet doen is: als je wifi niet meer werkt druk je met je rechtermuisknop op het wifi teken, druk je op netwerk- en internetinstellingen openen dan druk je rechts op adapter opties wijzigen dan gaat u naar uw wifi dan gaat u naar eigenschappen dan drukt u op internet protocol versie 4 en dan zet u beide bolletje op automatisch veel succes ermee

Ik zou een app gebruiken. Dat is lekker makkelijk en kun je bovendien zowel op je computer tablet of smartphone gebruiken. Goede nederlandstalige handleiding vind je bijvoorbeeld op https://internet-op-vakantie.nl. Daar adviseren ze ipvanish, maar er zijn veel aanbieders. Met deze heb ik in ieder geval zelf veel ervaring en het werkt snel en betrouwbaar.

Bronnen:
https://internet-op-vakantie.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100