Bestaat er ook een usb wifi adapter voor mijn playstation 4?

Ik wil graag weten of er een usb wifi adapter bestaat voor je playstation 4 voor betere wifi bereik kunnen jullie me A.U.B helpen?!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zover ik weet hebben playstations een redelijk goede wifi adapter intern al ingebouwd. ik vermoed dan ook dat een wifi dongle niet heel veel effect zal hebben op je prestaties t.o.v. de standaard wifikaart van de PS. Misschien is een sterkere router of een Powerline een goede oplossing. een sterkere router zou het signaal kunnen verbeteren waardoor je betere wifisnelheden krijgt. een powerline adapter is echter ook een mooie uitkomst, aangezien je dan bekabeld netwerk hebt, en dus niet te maken krijgt slecht signaal.

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_tp-li...

De enige twee betrouwbare manieren om draadloos de PS4 te verbinden zonder de eigen wifi adapter te gebruiken is om een access point als ethernet bridge in te stellen, dus acces point ontvangt het wifi signaal en zet deze om naar bedraad ethernet, draadje in de PS4 en je bent er. Of je gebruikt een setje PLA's waarvan ééntje wifi heeft en die plaats je zo dicht mogelijk in een stopcontact bij de PS4, de andere kant verbind je met het modem, maar dan kun je net zo goed een draadje van de PLA pakken tenzij de ethernet adapter van je PS4 defect is.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100