Hoe verwijder ik definitief een Instagram account?

Op de desktop versie vind ik alleen een mogelijkheid om m'n account tijdelijk uit te schakelen, maar ik wil er definitief vanaf. Weet iemand hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je account permanent verwijderen: Ga naar de pagina; https://instagram.com/accounts/login/?next=%2Faccounts%2Fremove%2Frequest%2Fpermanent%2F Als je niet bent aangemeld bij Instagram via internet, wordt je eerst gevraagd om je aan te melden. Selecteer waarom je je account wilt verwijderen en voer je wachtwoord opnieuw in. Klik of tik op "Mijn account permanent verwijderen." Nadat je je account hebt verwijderd, kun je je niet opnieuw registreren met dezelfde gebruikersnaam of deze toevoegen aan een ander bestaand account, en kunnen we het account niet reactiveren.

Bronnen:
https://help.instagram.com/448136995230186/

Instagram heeft het niet gemakkelijk gemaakt om je account te verwijderen. De plek waar je dit kan doen is goed verstopt. Volg deze link: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ Volgens moet je eventueel inloggen en de stappen doorlopen. Als je de link eenmaal kent is het zo gedaan.

Bronnen:
https://www.instagramverwijderen.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100