hoe kom ik erachter of ik een netwerk kaart geinstalleerd heb?

gister vroeg ik deze vraag http://www.goeievraag.nl/computers-internet/overig/vraag/571132/internet-ethernet-kabel-erin-duw

ik heb een aantal drivers geinstalleerd maar zo ver ik zie helpt het niet.

http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?ssf=1&sp4ts.oid=3559773&lang=en&cc=us

hier zie je mijn computer en omdat er geen windows 10 uitgekozen kon worden heb ik onder andere windows 7 home premium 64 bit gekozen voor de network drivers. maar na het installeren gebeurd er weinig terwijl de ethernet kabel er in zit.

ik heb er weinig verstand van en het is een beetje onduidelijk voor mij. maar ik heb deze computer ongeveer 2 jaar terug tweedehands gekocht. alles deed het. ookal heb ik nooit met kabel uitgeprobeerd. maar het leek me sterk dat de netwerk adapter of kaart (ik weet niet hoe het heet) waarin je de kabel in steekt kapot is. ik zou heel misschien kunnen kijken of alle kabels goed zitten?

ik zal ook een foto van mijn apparaatbeheer laten zien waar je ziet dat er verder geen netwerk adapters zijn. alleen die van mijn mobiel. want ik sluit mijn HTC met een usb aan op de computer en gebruik USb tethering om te internetten via de wifi van mijn mobiel.

ik zal ook nog een foto van een van de drivers laten zien die ik installeerde via de website.

en verder hoop ik dat iemand weet wat ik kan doen zodat ik internet via de ethernet kabel krijg.

Weet jij het antwoord?

/2500

k zie hem ook niet en dat is raar elkewindows7 pc heft zowat standaard een netwerk aansluiting dus ook een kaart dat ik hem helemaal niet zie vindt ik nog vreemder maar probeer deze simpel oplossng eens zal je wel even nog draadloos moeten doen driverbooster kan, als er een werkendenetwerk kaart inzit deze vinden misschien dat er sprake is van een chipset driver die ook nog nodig is programma is gratis en kopen is overbodig alleen de downloadsnelheid kan wat geknepen zijn met de gratis versie vind deze hem ook niet is de kaart waarschijnlijk defect makkelijk te vervangen als je een gewone pc hebt met een vrije pci poort fluitje van een cent als je dan nog problemen hebt is er zeker meer aan de hand

Bronnen:
http://www.iobit.com/nl/driver-booster.php

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100